Teen leivontaa rakkaudesta lajiin. Siksi toiminta on lähempänä harrastusta, kuin ammattia. Kakkujen ainekset ovat kohtalaisen kalliita ja pyrinkin hinnoittelemaan tuotteet aineksien osalta kulut kattavaksi ja työajalle määritän alhaisen kustannuksen. Ainekset hankin paikallisesta kaupasta, enkä käytä tukkuja tai vastaavia palveluita.
Ohessa on karkeita arvioita millaisia hintoja tekemilleni kakuille muodostuu.
*Sokerikakkupohja ~ 3,94€
*Mansikkasose täytteeksi molempiin väleihin ~4,90€
*Nutellamousse täytteeksi molempiin väleihin ~6,70€
*Kermakuorrutus ~ 3,97€
*Mansikat kakun päällä ~ 2,5€
*Laskennallinen materiaalien hukka ~ 0,5€
*Kakkulaatikko + alusta ~ 2,5€
*Työaika n. 2h 10min ~ 17€
Kokonaishinta: 39,00€
Kakun halkaisija on n. 20cm ja siitä riittää n. 14-18 hengelle.
*Keksipohjavoi ~1,67€
*Valkosuklaatäyte ~7,96€
*Vadelmamousse ~ 12,94€
*Koristeet ~ 1,00€
*Laskennallinen materiaalien hukka ~ 2,36€
*Kakkulaatikko + alusta ~ 2,50€
*Työaika n. 1h 30min ~12€
Kokonaishinta: 38,00€
Kakun halkaisija on n. 21cm ja siitä riittää n. 14-16 hengelle.
Copyright © Kaikki oikeudet pidätetään